TETEG ATI – DAMARA DE LIRIK+COVER

TETEG ATI – DAMARA DE LIRIK+COVER

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

ning pungkasan rembulan wengi iki
atiku iseh milih berjuang bertahan hidup
korban ati perasaan kanggo sliramu

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke e

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke eii

wis rapopo aku sing disalahno
tapi elingo cen aku sing lilo
dadi payung naliko udane teko

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

senajan kowe mung nyepelekke
nanging ati iki tetep tak kuatke
sumpah ati iki
setiyoku mung kanggo kowe selawase
bebarengan karo kowe
selawase ora bakal tak liyakke
selawase tetept eteg atine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*